Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot sekä 2018 EU:n tietosuoja uudistuksen.

REKISTERINPITÄJÄ
Käsityöpuoti Matilda (Y-Tunnus 2893657-2)
Huumontie 520
51200 Kangasniemi
044 5401849
caranellan@gmail.com

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Eija Tiihonen
Huumontie 520
51200 Kangasniemi
044 5401849
caranellan@gmail.com

HENKILÖREKISTERIN NIMI
Käsityöpuoti Matildan henkilörekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Käsityöpuoti Matildan verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja hallinnointiin. Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin silloin, kun rekisteröidyt Käsityöpuoti Matilda:n verkkokaupan asiakkaaksi, ostat verkkokauppamme tuotteita tai olet muuten meihin yhteydessä esim. yhteystietolomakkeen kautta.
Käsityöpuoti Matilda:n verkkokauppa voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, mutta tällöinkin tietoja käytetään vain verkkokauppamme ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen.

 

REKISTERIIN MAHDOLLISESTI KERÄTTÄVIÄ TIETOJA
Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan verkkokauppamme asiakkaana. Henkilötietoihin, joita verkkokauppamme käsittelee, kuuluvat nimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi. Emme kerää tai osta henkilöiden tietoja luonnollisestikaan mistään kolmansilta osapuolilta.
Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme www.matildan.fi Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla meidän kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun olemme tuotteidesi jälleenmyyjä, osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut mahdollisiin kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Käsityöpuoti Matilda:n verkkokaupan käytössä. Verkkokauppamme ei käy asiakkaidensa henkilötiedoilla missään tilanteessa kauppaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.
Äärimmäisessä tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.
Jos verkkokauppamme liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.
Käsityöpuoti Matilda saattaa käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä. -> linkki: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

TIETOJEN SUOJAAMINEN
Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee Käsityöpuoti Matildan verkkokaupan suojatulla suomalaisella palvelimella webhotellin tarjoajan tiloissa. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Käsityöpuoti Matildan verkkokaupan sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavalla henkilöllä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Käsityöpuoti Matildan verkkokaupan verkkomaksuliikenne on suojattu SSL-salausprotokollalla (Secure Socket Layer) (https://www.matildan.fi/) ja sitä käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, HÄVITYS, PÄIVITYS JA KORJAUS
Mikäli olet rekisteröitynyt verkkokauppaan, henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää. Saatuamme tietojanne tilauksien mukana tai muuta kautta, hävitämme tiedot viimeistään kirjanpitolain mukaisen säilytysajan jälkeen.
Haluamme varmistaa, että mikäli olet rekisteröitynyt käyttäjä, henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, nimesi tai käyttäjätiliäsi koskevat tiedot. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.

EVÄSTEET
Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.
Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoa ja tarjota parempia asiakaskokemuksia, kun sivustoa on mahdollista muokata toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Muokkaamme sivustoa seuraamalla esimerkiksi ostoskoreihin lisättyjä tuotteita.
Pysyviä evästeitä käytetään mm. henkilökohtaisten asetusten tallentamiseen Käsityöpuoti Matilda:n verkkokaupassa, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja valintoja joka kerta verkkokaupassa vieraillessasi. Evästeitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin muokkaamiseen, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkoituksenmukaisia sinun kannaltasi. Väliaikaisia evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttöä koskevien tilastotietojen tallennukseen.
Käyttämällä Käsityöpuoti Matilda:n verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetuksista. Voit myös asettaa verkkoselaimen kysymään sinulta joka kerta, kun Käsityöpuoti Matilda:n verkkosivusto haluaa asettaa tietokoneellesi evästeen. Voit myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä verkkoselaimestasi. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivuilta. Voit lisäksi poistaa evästeet manuaalisesti kovalevyltäsi koska tahansa.
Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä verkkokauppa välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN
Käsityöpuoti Matilda varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.