Duvo+ punkkikarkotesuihke

15,90 

Suihke kissojen ja koirien ulkoloisten häätöön.

1 varastossa

Kuvaus

Karkoittaa punkit, pölypunkit, kirput, täit ja väiveet. Suihketta voidaan käyttää suoraan yli 3 kk ikäisen kissan tai koiran turkkiin. Lisäksi voit suojata lemmikin makuualustat, ulkoiluvarusteet ja muut tekstiilit. Suihkeella voidaan hoitaa jo olemassa olevia loistartuntoja, mutta myös ennaltaehkäistä niitä. Yksi käsittelykerta antaa 4kk suojan ulkoloisia vastaan.

Dimetikooni-pohjainen suihke ei sisällä kemiallisia hyönteismyrkkyjä, joten sen käyttö on turvallista myös ympäristön kannalta. Lemmikkisi voi käydä uimassa tavalliseen tapaan. Huomaathan kuitenkin, että ulkoloisilta suojaava vaikutus häviää uimisen tai pesun jälkeen. Suihkeen kanssa kosketuksiin joutuneet ulkoloiset, muuttuvat liikuntakyvyttömiksi, jonka jälkeen ne on helppo kammata pois turkista. Tehoaa kaikkiin loisten vaiheisiin, voidaan käyttää muiden punkkisuojien kanssa.

Ravistettava ennen käyttöä. Pakkauksen koko 200 ml.

Huom! Ei saa käyttää raskaana oleville tai imettäville lemmikeille. Ei alle 3 kk ikäisille pennuille. Älä käytä jos lemmikin ihossa on haavoja tai muita vaurioita. Vain ulkoiseen käyttöön. Varo tuotteen joutumista silmiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Duvo+ punkkikarkotesuihke”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *