Froli cat laserlelu

19,90 

Laserlelu kissoille, lelussa on kaksi laservaloa.  Laser pyörii 360 astetta, neljällä eri nopeudella.

Varasto loppu

Kuvaus

Dart Duo FroliCat on hauska laserlelu lemmikeille! Kahdella laservalolla varustettu kissanlelu pitää lemmikkisi kiireisenä ja mahdollistaa myös useamman lemmikin leikin samanaikaisesti.
Laser pyörii 360 astetta ja nopeudet ovat säädettävissä neljään eri asentoon; hidas, normaali, nopea ja vaihteleva, jolloin lelun liike vaihtelee yllättäen.
Laserlelussa on myös ajastin, jolla tuotteen saa pysymään päällä vain rajallisen ajan (5, 10, 15 tai 20 minuuttia). Ilman ajastinta laite pysyy käynnissä, kunnes se sammutetaan manuaalisesti.

Paristot: Tuote tarvitsee 3 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Paristot asetetaan niille tarkoitettuun koteloon, joka löytyy tuotteen ylä- ja alaosien välistä.
Kasaaminen: Yhdistä ylä- ja alaosat kääntämällä yläosaa kevyesti kellonsuuntaisesti, kunnes liike pysähtyy.
Käyttö: Paina ON/OFF/SPEEDS-nappia käynnistääksesi tuotteen, 3 kertaa sammuttaaksesi tuotteen.
Tuotteessa on neljä ohjelmaa; hidas, normaali, nopea sekä vaihteleva. Valittuna olevan ohjelman kohdalle syttyy vihreä merkkivalo. Lelu jatkaa leikkiä kunnes se sammutetaan, tai kunnes ajastin sammuttaa sen.
Käyttääksesi ajastinta, paina lelun päällä olevaa TIMER-nappia. Vaihtoehtoina ovat 5, 10, 15 ja 20 minuuttia. Valitun ajan alla oleva merkkivalo välkkyy vihreänä.
Jos haluat sammuuttaa tuotteen ennen ajastinta, paina ON/OFF/SPEEDS-nappia ohjelmien loppuun asti.

Pakkaus sisältää käyttöohjeen ja ohjeet tuotteen turvalliseen käyttöön.
Tuotteella on valmistajan 2 vuoden takuu.
Lelu eläimille. Ei sovellu lapsille. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Anna lemmikkisi leikkiä leulla vain valvotusti. Lue ja noudata käyttöohjeita tarkasti. Älä tee tuotteeseen omia muutoksia. Käytä lelussa ainoastaan ehjiä, uusia ja siihen soveltuvia paristoja, poista tyhjät paristot tuotteesta. Älä katso suoraan laseriin tai osoita sillä muita silmiin. Jos huomaat muutoksia lemmikkisi käyttäytymisessä, lopeta tuotteen käyttäminen heti ja keskustele asiasta eläinlääkärisi kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Froli cat laserlelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *