Scruffs insect shield doggy bandana

9,90 

Kätevä huivi hyönteisten ja punkkien torjuntaan. Pujotetaan  koiran omaan pantaan. Sopii 45-60 cm pantaan, pantakujan leveys 5 cm

Varasto loppu

Kuvaus

Scruffs insect shield  doggy bandana tarjoaa helpon tavan suojautua kiusallisilta hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, kärpäsiltä, punkeilta ja kirpuilta. Käytännön kokemuksen myötä insect shield tuotteet karkoittavat myös hirvikärpäsiä.

Doggy bandana- huivin kankaan kuituihin on erityisessä insect shield käsittelyssä  upotettu patentoitua permetriini hyönteiskarkoitetta. Se ei kulu käytössä ja kestää jopa 25 konepesu kertaa. Huivista ei irtoa tai imeydy mitään lemmikin turkkiin, ihoon tai verenkiertoon. Turvallisuuden ja hajuttomuuden  ansiosta insect shield hyönteistorjunta on miellyttävä vaihtoehto myös sisätiloissa.

Kevyestä kankaasta valmistetussa bandanassa on pantakuja, jonka ansiosta se on helppo pujottaa koiran omaan pantaan.

Bandana voidaan pestä 30° ei kuivapesua

Värinä ruskeanharmaa

Huom! Tuote on käsitelty biosidillä (permetriini-hyönteiskarkoite) Permetriini saattaa aiheuttaa yliherkkyysoireita iholla. Suositellaan konepesua 30° älä kuivapese. Tuotteen teho säilyy n. 25 pesukertaa. Käytä tuotetta vain yli 7 vk ikäisillä koiranpennuilla. Älä käytä kissoilla. Käytä tuotetta vain alkuperäiseen tarkoitukseen. Älä säilytä juomaveden tai elintarvikkeiden läheisyydessä. Hävitä tuote sekajätteeseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scruffs insect shield doggy bandana”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *